Fiscale dienstverlening

Fiscale Dienstverlening

Administratiekantoor Bonestroo kan voor u nagenoeg alle belastingaangiften verzorgen. De dienstverlening richt zich op zowel ondernemers als particulieren. Waarbij we zoveel mogelijk pro-actief meedenken over fiscale optimalisatie. Administratiekantoor Bonestroo kan de volgende aangiftes verzorgen:

• Inkomstenbelasting voor ondernemers
• Inkomstenbelasting voor particulieren
• Vennootschapsbelasting
• Omzetbelasting (BTW)
• Dividendbelasting
• Loonheffing

Maar Administratiekantoor Bonestroo kan meer voor u betekenen dan louter het verzorgen van de verplichte aangiftes.

Fiscale Advisering/Optimalisatie

Voor ondernemers lopen zakelijke –en persoonlijke belastingkwesties vaak door elkaar heen. Als belastingadviseur denken we zoveel mogelijk pro-actief met u mee over zowel u zakelijke als persoonlijke fiscale situatie om een fiscaal optimale situatie te bereiken.

Belangrijk hierbij is om vooral niet af te wachten hoe wijzigingen in regelgeving fiscaal gaan uitpakken, maar om hier direct op te anticiperen. Dit laatste vereist dat er sprake is van een actuele kennis van de wijzigingen van de fiscale regelgeving en de gevolgen van de deze wijzigingen voor u fiscale situatie.

Bij Administratiekantoor Bonestroo kunt u er op vertrouwen dat de fiscale kennis actueel is! Waar nodig zullen we u pro-actief informeren over relevante wijzigingen en de mogelijkheden die dit voor u kan bieden.

Beroep en Bezwaar

Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met een beslissing van de belastingdienst.

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van beroeps- en bezwaarschriften.