Administratie en boekhouding

Administratie en Boekhouding

Bij Administratiekantoor Bonestroo kunt u zelf kiezen in welke mate u de administratieve werkzaamheden wenst uit te besteden.

De twee uitersten zijn een volledige uitbesteding of het zelf verwerken van uw administratie

 

Veel ondernemers die zelf hun administratie voeren zijn hieraan relatief veel tijd en energie kwijt.

Het adequaat inrichten en verzorgen van een administratie vereist kennis, ervaring en training. Op basis van onze financiële en fiscale kennis kunnen we een grote snelheid van het verwerken van financiële documenten garanderen. Dit betekent voor u een kostenbesparend effect. Daarnaast kunnen wij waarborgen dat de administratie altijd up-to-date is waardoor u, uw tijd en
energie aan ondernemen kunt besteden.

Gratis boekhoudpakket

Een ander kostenbesparend effect is dat we u gratis het gebruik van een online boekhoudpakket kunnen aanbieden. Het betreft een door de belastingdienst erkend pakket met alle functionaliteiten die u mag verwachten van een modern boekhoudpakket. U krijgt u eigen gebruikersnaam eninlogcode waarmee u uw administratie kan benaderen om deze bij te werken of om rapportages te raadplegen. 24 uur per dag, 7 dagen per week! Er worden centraal automatisch back-ups gemaakt waardoor u hier niet over hoeft na te denken. Veilig en secuur!

Volledige uitbesteding

Belangrijkste is dat de administratie op regelmatige wijze in de boekhouding verwerkt wordt. Kiest u voor full-service dan kan indien gewenst door een vast contactpersoon de administratie bij u op lokatie verwerkt worden. Een andere mogelijkheid is dat we de mutaties op geregelde basis op ons kantoor in Vlissingen verwerken. In ieder geval krijgt u vooraf een heldere instructie over de wijze waarop u de dagelijkse ontvangen financiële stukken moet ordenen. Dit geeft u een duidelijke structuur en biedt een goede waarborg voor de efficiënte en juiste verwerking van de administratieve gegevens. Zo bent u dus altijd in control!

Zelf verwerken van de administratie

Wenst u zelf de administratie te voeren in een boekhoudprogramma dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval fungeren wij als vraagbaak en coach bij het inboeken. Periodiek komen we langs om de administratieve verwerking te controleren en de administratie af te sluiten. Zo weet u altijd zeker dat u administratie actueel is en juist.

Salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie is een gespecialiseerd vakgebied. Administratiekantoor Bonestroo werkt samen met ervaren salarisspecialisten die voor u de relevante wijzigingen in wet- en regelgeving bijhouden. Via Administratiekantoor Bonestroo kunt u op eenvoudige wijze uw verzuim, verlof- en urenregistratie van uw medewerkers bijhouden. Verder kunnen we voor u de correspondentie met de Belastingdienst, het UWV en uw pensioenfonds verzorgen. Dat scheelt u een hoop kostbare tijd.